HOME | LESSEN | TARIEVEN | TOPGROEP! | DOCENTEN | WORKSHOP | CONTACT
TopGroep!-lessen
Naast de reguliere lessen, bieden we ook verdiepingslessen aan voor leerlingen vanaf 9 jaar. Voor deze lessen wordt er een auditie afgenomen.
In deze lessen gaan we nog iets dieper in op de techniek van zingen, dansen en acteren. Het jaar wordt afgesloten met een voorstelling samen met de leerlingen van de Theater Fabriek


TopGroep!

Hoe kruip je nu het beste in de huid van die ene rol? Wat is een spanningsboog? Wat is improvisatie? In de eerste periode gaat docent Pepijn Jehee met de leerlingen onderzoeken hoe je op verschillende manieren een rol kunt spelen. Wanneer je bijvoorbeeld in een theater staat, gebruik je je stem en je lichaam net even anders, dan wanneer er een camera vlak voor je neus staat.
Zang en dans docent Irene Borst wisselt Pepijn regelmatig af en gaat aan de slag met algemene dansvorming en verdere ontwikkeling van show/musical dans. Daarnaast zal Irene op zanggebied meer aandacht vestigen op koorzang (o.a. meerstemmig zingen) en werken aan zangtechniek en presentatie tijdens solo zang.
Na de kerstvakantie ligt de nadruk op het repeteren voor de voorstelling, welke we in een theater in Den Haag zullen gaan spelen samen met de leerlingen van de Theater Fabriek. Welke voorstelling dat is, houden we nog even voor onszelf!

Locatie: Sport-cultuurpark | Laan van Poot 355A

Dag: op donderdag - seizoen 2019-2020 | tijd: 16:45 - 18:00
Audities vinden plaats tijdens de workshop/eerste les op donderdag 12 september.
Aanmelden kan via musical.fabriek@gmail.com | Max. aantal deelnemers: 15

Kosten €380,00 (bij betaling ineens €15,00 korting) voor een heel seizoen of €126,50 in drie termijnen.

Privé zangles

De Musical Fabriek geeft ook privé of duo zanglessen. In deze lessen leer je met je favoriete nummers alle tips en tricks die je nodig hebt om te kunnen zingen. De lessen worden gegeven door Irene Borst. Neem contact op voor meer informatie.

Locatie: Fuchsiastraat 1

Tarieven
Privé les - vanaf € 27,50 per 45 minuten
Duo les - vanaf € 17,50 per 45 minuten
NB: (oud) leerlingen van de Musical Fabriek ontvangen 10% korting

NB: Het seizoen van de privé zanglessen sluit op 5 juni.

Overige cursussen

Houdt de site en/of de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over de te volgen extra lessen.

 

 

 

© Musical Fabriek 2019