HOME | LESSEN | TARIEVEN | TOPGROEP! | DOCENTEN | WORKSHOP | CONTACT
Bent u op zoek naar een muzikaal en feestelijk verjaardagspartijtje voor uw kind?
Heeft u hulp nodig bij drama of musicalprojecten? Of bent u, als basisschool, op zoek naar een creatieve buitenschoolse activiteit?
U bent bij de Musical Fabriek aan het juiste adres.
 

Kinderfeestje

Vier je verjaardag met een wel heel bijzonder partijtje! Met het Musical Feest van de Musical Fabriek wordt een kinderfeestje onvergetelijk leuk!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een (zelf gekozen) lied uit een bekende musical, bijvoorbeeld Mary Poppins of Oliver! Ook krijg je een echte scène voor je kiezen en gaan we natuurlijk toneelspelen.

Ook neemt de Musical Fabriek haar eigen kostuumkist mee en maken we er een echte 'mini-voorstelling' van!

Download de pdf voor mee informatie.

 

Verlengde schooldag

Bent u als school of BSO op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar? Dan is de 10-wekelijkse musicalcursus wellicht iets voor u!

In deze cursus gaan we aan de hand van scènes en liedjes uit verschillende musicals kennismaken met de drie disciplines van musicaltheater: zang, dans en spel. De fantasie wordt geprikkeld met leuke improvisatie opdrachten, evenals de bewegingscoördinatie, welke aan bod komt tijdens het aanleren en zelf bedenken van choreografieën. Tegelijkertijd stimuleren we de muzikale ontwikkeling, aangezien er uiteraard ook veel gezongen gaat worden. Als laatste is uit ervaring gebleken dat het lezen van en werken met teksten van scènes een goede stimulans is om begrijpend te leren lezen.

De cursus wordt afgesloten met een leuke presentatie, voor de ouders, opa's en oma's, buurmeisjes etcetera...

Download de pdf voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

© Musical Fabriek 2019